Nuohous, hormisaneeraus ja ilmanvaihdon puhdistus Keski-Karjalassa

Hormikoneen palvelut ovat parasta, jota voit talollesi ja asumiselle tarjota. Tarjoamme sinulle ammattilaiset, jotka tekevät nuohoukset, hormisaneeraukset ja ilmanvaihdon puhdistukset varmalla vuosien kokemuksella.

Muista tilata nuohous säännöllisesti

Suoritamme nuohousta Kiteellä, Kesälahdella, Rääkkylässä ja Tohmajärvellä, sovittaessa myös muualla tarpeen mukaan. NUohoushinnasto löytyy Hinnasto- sivulta.

Mökin omistajan muistisääntö on, että mökin hormit on nuohottava kolmen vuoden välein. Omakotitalossa nuohous on sen sijaan tehtävä vuosittain. Riskiä ei kannata ottaa hormien kunnon suhteen, sillä niihin kertyvä palamisjäte aiheuttaa vuosittain tulipaloja. Soitto vain meille, niin tulemme puhdistamaan hormit. 

Pelastuslain (1078/2018) 13 a ja b §:n mukaan nuohous on suoritettava määrävälein. Lain 63 §:n mukaan vain nuohousalan tutkinnon suorittanut nuohooja saa suorittaa nuohouksen.

Pelastuslaki (1078/2018)

Hormisaneeraus massauksella

Toisinaan pelkkä nuohous ei riitä, vaan hormi kaipaa korjausta. Teemme hormisaneeraukset, joissa käytämme nopeaa ja kestävää massaustekniikkaa. Massa muodostaa hormiin uuden ja ehjän pinnan tukkien vuotavat saumat ja kiinnittäen irralliset tiilet. Hormisaneeraustyöt tehdään nekin meillä kokenein käsin! Hinnasto

Ilmanvaihdon puhdistus

Puhdistamme myös ilmanvaihtokanavat epäpuhtauksista. Siitepöly, mikrobit ja muut jäämät tekevät sisäilmasta epäterveellisen, huono ilmanlaatu vaikuttaa lisäksi vireystilaan. Kun kanavat puhdistetaan ja säädetään oikein, ilmanvaihto paranee, minkä asukas havaitsee varmasti.

Hormikuvaus

Meiltä myös savupiippujen, ilmanvaihtokanavien, viemäreiden, putkistojen ym. kohteiden kuvauksetkysy lisää! Tiedustele toki myös hormisaneerauksista, nuohouksista ja ilmanvaihtokanavien puhdistuksista tarkemmin, niin katsotaan, milloin tulisimme työt tekemään. Liikumme noin 60 km säteellä Kiteeltä. 
Kysyttävää palveluista?

Lähetä meille viesti. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hormikone
Kiitsontie 21
82500 KITEE

Y-tunnus: 22479032
Puh: +358500497619

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hormikone:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa