Nuohous ja ilmanvaihdon puhdistus Keski-Karjalassa.

Hormikoneen palvelut ovat parasta, jota voit talollesi ja asumiselle tarjota. Tarjoamme sinulle ammattilaiset, jotka tekevät nuohoukset ja ilmanvaihdon puhdistukset varmalla vuosien kokemuksella.

Muista tilata nuohous säännöllisesti

Suoritamme nuohousta Kiteellä, Kesälahdella, Rääkkylässä ja Tohmajärvellä. Nuohoushinnasto löytyy Hinnasto- sivulta.

Mökin omistajan muistisääntö on, että mökin hormit on nuohottava kolmen vuoden välein. Omakotitalossa nuohous on sen sijaan tehtävä vuosittain. Riskiä ei kannata ottaa hormien kunnon suhteen, sillä niihin kertyvä palamisjäte aiheuttaa vuosittain tulipaloja. Soitto vain meille, niin tulemme puhdistamaan hormit. 

Pelastuslain (1078/2018) 13 a ja b §:n mukaan nuohous on suoritettava määrävälein. Lain 63 §:n mukaan vain nuohousalan tutkinnon suorittanut nuohooja saa suorittaa nuohouksen.

Pelastuslaki (1078/2018)

 

Ilmanvaihdon puhdistus

Puhdistamme myös ilmanvaihtokanavat epäpuhtauksista. Siitepöly, mikrobit ja muut jäämät tekevät sisäilmasta epäterveellisen, huono ilmanlaatu vaikuttaa lisäksi vireystilaan. Kun kanavat puhdistetaan ja säädetään oikein, ilmanvaihto paranee, minkä asukas havaitsee varmasti.

Hormikuvaus

Meiltä myös savupiippujen, ilmanvaihtokanavien kuvaus – kysy lisää! Tiedustele  nuohouksista ja ilmanvaihtokanavien puhdistuksista tarkemmin, niin katsotaan, milloin tulisimme työt tekemään. Liikumme noin 60 km säteellä Kiteeltä. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa