Nuohous, hormisaneeraus ja ilmanvaihdon puhdistus Keski-Karjalassa

Hormikoneen palvelut ovat parasta, jota voit talollesi ja asumiselle tarjota. Tarjoamme sinulle ammattilaiset, jotka tekevät nuohoukset, hormisaneeraukset ja ilmanvaihdon puhdistukset varmalla vuosien kokemuksella.

Muista tilata nuohous säännöllisesti

Suoritamme nuohousta Kiteellä, Kesälahdella, Rääkkylässä ja Tohmajärvellä, sovittaessa myös muualla tarpeen mukaan. NUohoushinnasto löytyy Hinnasto- sivulta.

Mökin omistajan muistisääntö on, että mökin hormit on nuohottava kolmen vuoden välein. Omakotitalossa nuohous on sen sijaan tehtävä vuosittain. Riskiä ei kannata ottaa hormien kunnon suhteen, sillä niihin kertyvä palamisjäte aiheuttaa vuosittain tulipaloja. Soitto vain meille, niin tulemme puhdistamaan hormit. 

Pelastuslain (1078/2018) 13 a ja b §:n mukaan nuohous on suoritettava määrävälein. Lain 63 §:n mukaan vain nuohousalan tutkinnon suorittanut nuohooja saa suorittaa nuohouksen.

Pelastuslaki (1078/2018)

Hormisaneeraus massauksella

Toisinaan pelkkä nuohous ei riitä, vaan hormi kaipaa korjausta. Teemme hormisaneeraukset, joissa käytämme nopeaa ja kestävää massaustekniikkaa. Massa muodostaa hormiin uuden ja ehjän pinnan tukkien vuotavat saumat ja kiinnittäen irralliset tiilet. Hormisaneeraustyöt tehdään nekin meillä kokenein käsin! Hinnasto

Ilmanvaihdon puhdistus

Puhdistamme myös ilmanvaihtokanavat epäpuhtauksista. Siitepöly, mikrobit ja muut jäämät tekevät sisäilmasta epäterveellisen, huono ilmanlaatu vaikuttaa lisäksi vireystilaan. Kun kanavat puhdistetaan ja säädetään oikein, ilmanvaihto paranee, minkä asukas havaitsee varmasti.

Hormikuvaus

Meiltä myös savupiippujen, ilmanvaihtokanavien, viemäreiden, putkistojen ym. kohteiden kuvauksetkysy lisää! Tiedustele toki myös hormisaneerauksista, nuohouksista ja ilmanvaihtokanavien puhdistuksista tarkemmin, niin katsotaan, milloin tulisimme työt tekemään. Liikumme noin 60 km säteellä Kiteeltä. 
Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa